Уманські депутати стали донорами

Уманські депутати стали донорами

15 листопада до благодійної акції з донорства крові долучились посадовці та депутати Уманської міської ради. Представники влади власним прикладом прагнули показати, наскільки важлива підтримка та взаємодопомога оточуючих. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманської міськради.

Уманські депутати стали донорами «Здай кров – врятуй життя» повинно бути не акцією, а життєвою позицією кожної свідомої людини. Як доводять останні події в країні, лише об’єднавшись, ми зможемо здолати будь-які труднощі», – переконана заступник міського голови Жанна Лозінська.

В Україні щороку лише на дорогах гине понад 5 тисяч осіб, травмується майже 40 000. Щодня до лікарень привозять пацієнтів, які потрапили в ДТП, для яких донорська кров означає життя.

«Добровільна здача крові для кожного громадянина – це почесна і благородна справа, адже люди, які віддають частку себе на благо одужання іншого, а інколи й спасіння життя, заслуговують на повагу», – розповідає один із організаторів акції депутат міської ради Юрій Пальчак.

Міські обранці закликають охочих долучитися до Тижня безпеки дорожнього руху в Україні та стати донором. Для цього необхідно звернутись до відділення переливання крові Уманської міської лікарні №3 за адресою пров. Аркаса (Урицького), 4 .

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 3-67-72, Мельник Раїса Лазарівна.

Довідково: В Україні з 14 по 20 листопада триває Тиждень безпеки дорожнього руху, в рамках якого оголошено загальнонаціональну акцію «Здай кров – врятуй життя». Упродовж цього часу громадян закликають поділитися кров’ю для постраждалих у ДТП.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x