Жителя Звенигородщини, який убив співмешканку сокирою, судитимуть

Жителя Звенигородщини, який убив співмешканку сокирою, судитимуть

Під процесуальним керівництвом Звенигородської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні та до суду скеровано обвинувальний акт за фактом умисного вбивства жительки с. Вільхівець Звенигородського району, вчиненого з особливою жорстокістю. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Нагадаємо, труп жінки з багатьма травмами голови було виявлено 7 серпня цього року у її власному домоволодінні. Попри те, що злочин вчинено в умовах неочевидності, завдяки своєчасно організованим та проведеним необхідним першочерговим слідчим (розшуковим) діям установлено, що злочин скоїв односельчанин потерпілої.

Чоловік проживав останні півроку разом із загиблою у «цивільному» шлюбі. Через раптово виниклі неприязні відносини, завдав їй декілька ударів по голові сокирою. Від отриманих травм 56-річна жінка померла. Після вчинення вбивства підозрюваний намагався знищити сліди злочину.

Дії зловмисника кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого п. 4 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю) Кримінального кодексу України, останньому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У разі доведення вини підсудному загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x