Для медиків Драбівщини закупили 17 діагностичних комплексів

Для медиків Драбівщини закупили 17 діагностичних комплексів

У рамках медичної реформи первинної ланки КНП «Драбівський ЦПМСД» закуплено 17 комплектів портативних телемедичних діагностичних комплексів на базі IDIS 7500 загальною вартістю 1 494 164,00 грн (вартість одного комплекту – 87 892,00 грн). Повідомляють в пресслужбі Черкаської облради.

Голова районної ради Володимир Дзега спільно з директором КНП «Драбівський ЦПМСД» Олександром Балагурчиком передали амбулаторії загальної практики – сімейної медицини села Шрамківка 5 комплектів загальною вартістю 439 460,00 грн.

Решта комплектів будуть розподілені наступним чином: для амбулаторій загальної практики-сімейної медицини села Драбове-Барятинське – 2 комплекти; смт Драбів – 4 комплекти та по одному комплекту для амбулаторій сіл Бирлівка, Білоусівка, Нехайки, Демки, Безбородьки та села Великий Хутір.

Мобільний діагностичний комплекс IDIS 7500 призначено для отримання та збору показників життєдіяльності пацієнта, а саме: вимірювання артеріального тиску, електрокардіографічного дослідження (12 каналів), частоти серцевих скорочень, вимірювання рівня глюкози у крові, аналізу сечі (11 параметрів), вимірювання функцій дихання, вимірювання насиченості крові киснем, частоти пульсу, вимірювання температури тіла, а також проведення фотозйомки та аудіо запису, передачі даних для телемедичних консультацій.

Довідково: Інтегрована система дистанційної діагностики пацієнта IDIS може використовуватись у амбулаторії, ФАПах, а також як мобільний варіант безпосередньо вдома у пацієнта. Використання такого комплексу можливо як лікарями, так і молодшим медичним персоналом. А також ця система забезпечує повноцінну роботу у режимах Offline (збір та зберігання даних обстеження до синхронізації з Хмарним сховищем), та Online (автоматична передача даних обстеження до Хмарного сховища після відновлення підключення до мережі Internet). Зібрані дані в автономному режимі завантажуються в телемедичну мережу, медичну інформаційну систему, централізований архів медичних даних.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x