Усі гості були у вишиванках

Усі гості були у вишиванках

Сестринство св.Марії при Українській православній церкві-пам’ятнику св. Андрія Первозваного провело 5 листопада вечір «Вишивані вечорниці», на який запросило гостей звідусіль у вишиванках. На свято прийшли у вишиванках оо. Юрій Сівко, Василь Шак, Володимир Музичка, Іон Протеца, Василь Пасакас, Теодор Мазур, Юрій Осадчий, слухачі семінарії св. Софії. Гостей вітала голова сестриства Леся Сівко.

Усі гості були у вишиванках

Після молитви розпочався обід, під час якого грали і співали Ігор Стипень та Ігор Щербан з гурту «Четверта хвиля» з Філядельфії, а самі вони з Тернополя. На вечорі можна було придбати з благодійною метою компакт-диск з піснями Ігоря Стипеня «Ти мені потрібна».

Усі гості були у вишиванках

Коли закінчилися дружні розмови і танці, почався конкурс на найкращу вишиванку. Журі, у якому були о. Володимир Музичка, Леся Сівко, Руслана Склярова, Марія Козлюк та інші знавці, запросило до кола усіх гостей у вишиванках. Під музику кожен з них по черзі виходив на представлення і короткий танець. Було нелегко вибрати найкращі шати, але судді усе ж визнали першість Богдани Левицької з Івано-Франківська та о. Василя Пасакаса з дружиною Оксаною і сином Яковом. Відзнаки − подарунки отримали також діти.

Усі гості були у вишиванках

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x