Без опадів та +29º С: погода на п`ятницю

Без опадів та +29º С: погода на п`ятницю

16 липня – верхівка літа, а у погоди свої плани. Середньодобова температура повітря у Черкасах всього 18°, що на 2° холодніше норми. Це восьма холодна доба за літо 2020 року: 4 на початку червня і 4 у середині липня. Але холодний рекорд середньодобової температури -15,4° залишився у далекому 1997 році. Проте похолодання у цей період зовсім не означає, що у наш регіон не повернеться тепло.
На 07:00 годину у Черкасах 17°, вітру немає, метеорологи відсутність вітру називають «тихо», вологість повітря 84 %, тиск 751 мм. Температура води у Дніпрі 21°. Атмосферний тиск істотно не зміниться, відносна вологість повітря зменшиться.

За аналізом, у синоптичній ситуації значних змін не відбулося. Сонячну, суху, спокійну та лагідну погоду Черкащини продовжує формувати мало градієнтне поле підвищеного тиску. Тож коливань атмосферного тиску не очікується, що дуже позитивно впливає на самопочуття метеозалежних людей. Прохолодні ночі та тривалі роси негативно впливають на теплолюбні культури, тож подбайте про їх захист.

За прогнозом сьогодні мінлива хмарність, без опадів, видимість добра. Вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура 24-29º, у Черкасах 26-28º.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x