Ботнар вважає, що до замовлення на його вбивство причетний керівник «Нової якості»

Ботнар вважає, що до замовлення на його вбивство причетний керівник «Нової якості»

Заступник міського голови Черкас Юрій Ботнар зустрівся з журналістами і повідомив деталі свого зникнення. Він відзначив, що не мав із депутатом Максимом Шадловським, якого підозрюють у замаху на вбивство заступника міського голови, жодних матеріальних справ. Натомість пан Юрій повідомив, що на його думку, до цієї справи причетний керівник компанії «Нова якість» Андрій Бортник.

– Я не мав і не маю з Максимом Шадловським жодних матеріальних і особистих справ. І конфліктів не мав. Принаймні висловлених з його боку чи мого, – зазначив Ботнар. – Під протокол слідству я повідомив, що пов’язую цей замах із моєю діяльністю. І політичною, і службовою, з моєю антикорупційною діяльністю. І я, і наша команда голосували за розірвання угод з компанією «Нова якість», – сказав Ботнар. – Максим Шадловський, який потрапив до міськради через партію Бродського, Олексій Романов і Людмила Бордунос, моя колега, є політичним дахом Андрія Бортника в Черкасах. Кримінальним дахом його бізнесу виступають «прудіни», які, за моїми даними, керуються із Москви, і «мєліни», які керуються колишнім депутатом міськради від Партії регіонів. Гадаю, саме цей симбіоз може бути причетим до замаху на вбивство.

Ботнар вважає, що до замовлення на його вбивство причетний керівник «Нової якості»

Також пан Юрій повідомив, що наприкінці минулого року депутати міськради Шадловський і Романов тиснули на нього, аби він разом із однопартійцями «змінили свою позицію щодо відставки міського голови».

Нагадаємо, кілька днів тому заступника мера Черкас зник. У поліції повідомили, що розпочали його розшук. Згодом правоохоронці повідомили, що їм стало відомо, що злочинці замовили вбивство Юрія Ботнара. Щоб не допустити цього і затримати замовника, вони зімітували злочин. Нині слідство вважає, що замовником є депутат міськради Максим Шадловський.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x