Бортник: «Ми шоковані звинуваченнями у замовленні вбивства Ботнара»

Бортник: «Ми шоковані звинуваченнями у замовленні вбивства Ботнара»

Керівник компанії «Нова якість» Андрій Бортник заявив, що він шокований звинуваченням Юрія Ботнара в причетності до замовлення вбивства заступника міського голови. На його думку, вони є абсурдні.

«Ми шоковані. Всі звинувачення абсурдні. У нас немає конфліктів з партіями чи їх лідерами. Те, у чому нас пробують звинувачувати, нібито вони голосували про скасування тарифу, то ці рішення незаконні. За ці рішення голосував весь виконком, – повідомив пан Бортник під час інтерв᾿ю журналістам, відеозапис якого розміщено на особистій сторінці керівника «Нової якості» у Фейсбук. – Звинувачення про те, що ми встановили не той тариф на вивезення сміття, то це абсурдно. Структура власників нашої приватної компанії прозора. Ми як приватне підприємство взяли участь в конкурсу. І, зокрема, «Свобода» голосувала за конкурс, за тариф. Звинувачення виникли, коли ми випустили газету для мешканців, де все роз’яснили… Ми вимагаємо чесного прозорого конкурсу на ввезення ТПВ»

Андрій Бортник зауважує, що його вкрай здивувала заява Юрій Ботнара. Нею уже займаються адвокати компанії:
– У партії повністю впав рейтинг. Більше ніякі думки в голову не лізуть, чому він так чинить. Наші адвокати проаналізують всю ситуацію і будуть звертатися з позовом до суду. Якщо там прозвучало точне звинувачення в наш бік, – сказав Бортник.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x