У Черкасах поліцейські вгамували чоловіка з ножем та сокирою

У Черкасах поліцейські вгамували чоловіка з ножем та сокирою

Черкасець у неадекватному стані погрожував мешканцям багатоповерхівки по вулиці Олени Теліги. Він озброївся ножем та сокирою. Хулігана вгамували поліцейські. Повідомляє пресслужба управління поліції охорони в Черкаській області.

Близько сімнадцятої години на спецлінію «102» надійшло повідомлення від містянина про те, що його сусід в стані сильного алкогольного сп’яніння чіпляється та погрожує фізичною розправою мешканцям їхнього будинку. На відпрацювання інформації негайно прибув наряд групи реагування Управління поліції охорони в Черкаській області. Чоловік поводив себе агресивно і під час спілкування з поліцейськими, не випускаючи гострих предметів з рук.

– На зауваження він не реагував, а навпаки, почав провокувати бійку, супроводжуючи свої дії нецензурною лайкою, – розповідає сержант поліції Олександр Брик.

Декілька секунд знадобилося правоохоронцям щоб його вгамувати, ніж та сокиру – вилучити. Також, встановлено особу правопорушника. Ним виявився місцевий житель, 1974 року народження, який вже потрапляв в поле зору правоохоронних органів.

Для подальшого з’ясування обставин викликано слідчо-оперативну групу. Затриманого доставлено до Черкаського ВП.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x