У Смілі господар собаки побив чоловіка через зауваження щодо утримання пса

У Смілі господар собаки побив чоловіка через зауваження щодо утримання пса

У Суботу двоє чоловіків посварилися в Смілі, біля місцевого стадіону. Один зробив зауваження іншому через те, що його пес був без намордника. Зав᾿язалася сварка, в ході якої господар пса побив іншого. Відкрито кримінальне провадження. Повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

В суботу, 18 липня, в місті Сміла, біля одного з місцевих стадіонів між двома чоловіками виникла словесна перепалка. Як розповідають очевидці події, чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння гуляв містом з собакою без повідка та намордника. Потерпілий зробив йому зауваження, щодо порушення правил вигулу собак. Виникла словесна перепалка і власник собаки наніс потерплому декілька ударів.

Потерпілого з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні. Особу зловмисника встановлено. На нього складено адміністративні матеріали за фактом порушення правил вигулювання собак та появи у громадських місцях у п\’яному вигляді (ст.154 та 178 КУпАП)

Крім того, за фактом нанесення тілесних ушкоджень, слідчим відділом поліції Смілянського району відкрито кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України.

Разом з тим, рішенням керівника поліції області призначено службове розслідування, в рамках якого буде дана правова оцінка діям співробітників поліції, які перебували на місці події.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x