У Черкасах сапери знищили протитанкову міну

У Черкасах сапери знищили протитанкову міну

19 липня о 20:10 у Черкасах, на вулиці Чигиринська у житловому секторі, неподалік від дитячого майданчику було виявлено предмет, ззовні схожий на протитанкову міну. На небезпечну знахідку натрапив місцевий житель, який виносив сміття до сміттєвого контейнеру. Чоловік одразу повідомив про знахідку рятувальників за номером 101. Повідомляють в пресслужбі ДСНС України в Черкаській області.

Після проведення ідентифікації, на місце знахідки була направлена група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління. Враховуючи надзвичайну загрозу знайденого предмету, на місці події представниками Національної поліції одразу були здійснені заходи по огородженні прилеглої території та евакуації 6-ти громадян. Протитанкову міну ТМ-35 часів 2-ї світової війни, що містить 5,5 кілограмів вибухової речовини, було вилучено та знищено саперами Управління на спеціальному полігоні шляхом контрольованого підриву.

Після додаткового обстеження території, інших вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Всього з початку року піротехнічною групою Управління вилучено і знищено 789 патронів та 811 боєприпасів часів 2-ї світової війни.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x