Футболісти «Черкащини» програли «Гірник-Спорту»

Футболісти «Черкащини» програли «Гірник-Спорту»

Граючи у гостях «Черкащина» змогла забити, але одного голу було замало навіть для нічиєї. Матч відбувся в межах 25-го туру Першої ліги Чемпіонату України. «Гірник-Спорт» – «Черкащина» 2:1. (Голи: 1:0 Хомченко (10), 1:1 Георгієв (22), 2:1 Векляк (38). Пише сайт https://tablo.ck.ua/futbol/11347-cherkashchyna-zabyla-hirnyk-sportu-ale-prohrala.html.

Вже на 10-й хвилині голкіпер «Черкащини» Денис Старченко був вимушений дістати м’яча з сітки своїх воріт. Віктор Хомченко здорово відігрався у стінку з Сергієм Герасимцем та влучно пробив з кута воротарського майданчика у кут воріт – 1:0.

Небезпечним був і наступний удар у виконанні Батюшина зі стандарту. М’яч ледь не влетів у ворота «Черкащини». А після цього інший стандарт у протилежних воріт змінив рахунок. Георгієв відгукнувся на подачу з кутового і головою влучно пробив – 1:1.

Нажаль, невдовзі Денис Маринчук вимушений був провести першу заміну. Важку травму отримав Яцик, якого змінив Долгий. Костянтина карета швидкої допомоги одразу повезла до лікарні. До речі, медична бригада «Черкащини» з перших хвилин кілька разів вимушена була оказувати допомогу гравцям нашої команди: настільки самовіддано йшли черкащани у єдиноборства.

Ближче до завершення першого тайму господарі знов вийшли уперед. Після подачі кутового результативний удар зробив Векляк.

Другий тайм було розпочато гострою контратакою «Черкащини». Захаревич вийшов на ударну позицію, але пробив прямісінько до рук Ситникова. Але чим далі йшов ігровий час, тим більше було зрозуміло що цей порив для гостей був епізодичним. Господарі частіше контролювали м’яч, перепасовувались поперек поля, а їх кіпер Ситников засмагав стоячи у своєму карному майданчику наодинці.

Лише ближче до фінального свистка гості активізувались, але захопившись атакуючими діями гравці «Черкащини» дали можливість супернику завдати двох небезпечних ударів. У першому випадку виручив Старченко, а в іншому нападник не влучив у ворота.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x