Триває поточний середній ремонт автодороги Н-16 на Звенигородщині

Триває поточний середній ремонт автодороги Н-16 на Звенигородщині

Продовжуються роботи з поточного середнього ремонту автодороги Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці км 147+580 – км 156+100 у селі Вільховець Звенигородського району. Про це повідомляє пресслужба САД у Черкаській області.
Роботи з відновлення дорожнього покриття автодороги Н-16 проводять від транспортної розв’язки біля міста Звенигородка через село Вільховець і до села Гусакове Звенигородського району, де наразі завершують роботи з поточного середнього ремонту.

У межах поточного середнього ремонту ділянки автодороги Н-16 проведуть комплекс робіт: укріплення узбіччя та влаштування водовідведення з проїзної частини автодороги, улаштування основи дорожнього одягу зі щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом, влаштування дорожнього одягу з двох шарів асфальтобетонної суміші, влаштування нового автопавільйону та зупинкового майданчика для громадського транспорту, влаштування з’їздів з дороги, влаштування освітлення на пішохідних переходах, влаштування бар’єрного огородження, дорожньої розмітки та знаків.

Контроль якості проведення ремонтних робіт здійснюється на всіх етапах ремонту спеціалістами відділу якості, технічного контролю та нових технологій, Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».

Служба автомобільних доріг в області звертає увагу водіїв на те, що на час проведення поточного середнього ремонту на ділянці автодороги Н-16 рух автомобілів ускладнено, рух здійснюється у реверсному режимі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x