Вихованцям Корсунь-Шевченківського інтернату розповіли про правила безпеки

Вихованцям Корсунь-Шевченківського інтернату розповіли про правила безпеки

16 листопада співробітники Корсунь-Шевченківського районного сектору Управління ДСНС України у Черкаській області в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності завітали на урок до учнів школи-інтернат в районному центрі. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Фахівці Служби порятунку розповіли школярам та вчителям про основні небезпеки зимового періоду. Навівши декілька трагічних прикладів надзвичайних подій, що сталися в районі за останній місяць, рятувальники наголосили на необхідності дотримання правил безпеки в побуті та під час перебування на вулиці.

Співробітники ДСНС особливу увагу звернули на пожежах, що сталися через порушення вимог безпечного використання газових приладів, електрообігрівачів та пічного опалення. Враховуючи певну сезонність таких пожеж, саме підвищена увага в суспільстві до цієї небезпеки, на думку рятувальників, дозволить зменшити сумну статистику.

Також рятувальники розповіли дітям та дорослим основні правила поведінки у разі виникнення пожежі, нагадали номери телефонів екстрених служб та практично показали як правильно користуватися вогнегасником.

Наприкінці зустрічі фахівці Держслужби з надзвичайних ситуацій відповіли на чисельні питання стосовно діяльності пожежно-рятувальних підрозділів та правил безпеки життєдіяльності, що їм ставили діти.

Аби учні добре запам’ятали правила безпеки та мали змогу завжди їх повторити, фахівці ДСНС вручили їм листівки на протипожежну тематику. Комплект плакатів з основними правилами безпеки життєдіяльності що рятувальники передали адміністрації школи стане основою для спеціального стенду присвяченого питанням пожежної та техногенної безпеки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x