Мокрокалигірська ОТГ отримала «медичний» автомобіль

Мокрокалигірська ОТГ отримала «медичний» автомобіль

Завдяки державному проекту з будівництва сучасних амбулаторій, у селі Ярошівка, щовходить до складу ОТГ, змогли втілити в життя мрію про новеньку амбулаторію і отримати автомобіль, що її обслуговуватиме. Новинами про позитивні зміни в ОТГ ділиться радістю голова Мокрокалигірської громади Вікторія Пипа. Про це повідомляють у Мокрокалигірській ОТГ.

На співфінансуванння проекту й доведення його до логічного кінця громада витратила майже 2 млн грн власних коштів.

– Сподіваюся, що уже найближчим часом переріжемо червоні стрічки на дверях амбулаторії разом із тими, хто допомагав нам у реалізації цього проекту – керівництвом Черкаської ОДА, депутатами обласної ради від нашого краю, – додає вона.

Центр первинної медико-санітарної допомоги Мокрокалигірської сільської ради об’єднує 2 амбулаторії загальної практики сімейної медицини та 4 ФАПи – у кожному селі громади є медичний заклад, уже відремонтований і забезпечений усім необхідним для надання там якісних послуг для жителів громади. Саме у цій громаді – чи не єдиній у області – є власна невідкладна допомога для усіх сіл громади.

Саме тут діє цільова програма підготовки лікарських кадрів. Громада виділяє кошти на навчання у медичних вишах молодих спеціалістів, що житимуть і працюватимуть у громаді.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x