ФК «Черкащина» програла на своєму полі

ФК «Черкащина» програла на своєму полі

23 липня відбувся 26-ий тур Першої ліги Чемпіонату України. Між собою змагалися «Черкащина» – «Минай». Наша команда змогла забити два м’ячі у ворота одного з лідерів чемпіонату, але все ж таки програла з рахунком 2:6.

Голи: 0:1 Пиняшко (30), 0:2 Карноза (32), 0:3 Оринчак (48), 1:3 Тарануха (52), 1:4 Нурієв (71 – з пенальті), 1:5 Оринчак (73), 1:6 Книш (80), 2:6 Нечай (85). Попередження: Цурупін (67) – Маткобожик (23), Глагола (64). Арбітр: Дмитро Кутаков.

Чи не вперше після відновлення сезону Денис Маринчук мав можливість вписати до протоколу всіх можливих гравців. Поза грою з основної обійми залишався лише дискваліфікований Артем Тищенко.

«Черкащина», незважаючи, на турнірне положення, досить агресивно розпочала матч. Команда намагалась створити кілька гострих контратак, але арбітр зустрічі Дмитро Кутаков завдяки допомозі свого асистенту двічі фіксував офсайд у наших футболістів. Але й «Минай» не відсиджувався в обороні. І на 19-й хвилині лише завдяки майстерності голкіпера Анатолія Тимофєєва «Черкащина» змогла зберегти свої ворота після удару Стасюка. Голкіперу господарів доводилось частіше вступати в гру, як це було на 28-й хвилині, коли він справився з ударом низом з лівого флангу. На 30-й хвилині рахунок все ж таки було відкрито. Анатолій Тимофєєв зумів відбити перший удар, але Василь Пиняшко першим був на добиванні. Пройшло лише пару хвилин і Артур Карноза забив ледь не гол-близнюк. Але цього разу 90-й номер «Минаю» пробивав після рикошету від захисника метрів з 20-ти – 0:2.

Після пропущених м’ячів «Черкащина» не стала «автобусом» біля своїх воріт, а продовжила шукати щастя у володіннях «Минаю». Міг забивати Віктор Георгієв, але спершу його удар прийняв на себе захисник, а згодом Попович зміг відбити повторний постріл півзахисника.

Ледь розпочався другий тайм, як у ворота «Черкащини» влетів третій м’яч. Оринчак зміг пробити в падінні головою під поперечину. Але вже за 3 хвилини Ростислав Тарануха обікрав Маткобожика і вийшовши один на один з голкіпером влучно послав м’яч у сітку – 1:3. Міг тут же зменшити розрив у рахунку Захаревич – його удар з убойної дистанції прийшовся у «молоко».

Загалом, після перерви малюнок гри змінився. М’яч все швидше потрапляв до форвардів, не затримуючись у лінії півзахисту. Одним з таких моментів став удар Таранухи на 66-й хвилині коли м’яч ледь не влетів у «дев’ятку». Відповідь «Миная» була не менш гострою: Нурієв зі штрафного влучив у поперечину.

А на 71-й хвилині арбітр зустрічі Дмитро Кутаков допустив помилку, яка стала результативною. Після прострілу Книша з лівого флангу м’яч влучив у обличчя Дмитренка, але рефері впевнено вказав на 11-метрову позначку. Нурієв «з точки» не схибив – 1:4. Ця помилка негативно сталася на гравців «Черкащини», які прогавили за пару хвилин гольовий випад Оринчака. Навіть впевнені дії Тимофєєва не змогли привести польових гравців «Черкащини» до тями. Вони майже без супротиву дали пробити Книшу з лінії карного майданчику і 17-й номер святкував черговий гол команди.

На останніх хвилинах гравці «Черкащини» лише «розмочили» вийшовшого на заміну голкіпера Черепка. Це зробив Нечай. Але уникнути поразки з великим рахунком нашій команді не вдалось – 2:6.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x