На Тальнівщині триває реалізація програми Великебудівництво

На Тальнівщині триває реалізація програми Великебудівництво

На Тальнівщині тривають роботи у межах програми Президента України #Великебудівництво. Другий тиждень поспіль у Тальнівській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 тривають активні ремонтні роботи. Їх проінспектував очільник району Олександр Цимбал.

Замовником робіт є Департамент будівництва облдержадміністрації, а виконавцем, за результатами тендерних процедур, стало ТОВ «Паритет 777» м. Черкаси.

На сьогодні паралельно ведеться капітальний ремонт даху та утеплення стін будівлі. З покрівлі знімається шифер, замінюється обрешітка. Надалі тут прокладуть пароізоляційний шар із плівки, потім – сучасна металочерепиця Монтеррей. Крім того, покрівлю утеплять шаром мінвати,здійснять вогнезахист дерев’яних конструкцій покрівлі та захист від блискавки.Зовнішні стіни школи обшивають утеплювачем товщиною 15 см, далі накладуть шар штукатурки, а вже потім – пофарбують.

Зважаючи на темпи виконання робіт, підрядник запевняє, що до 1 вересня цього року школу оновлять.

Цього ж дня голова райдержадміністрації Олександр Цимбал перевірив якість робіт з поточних дрібних (ямкових) ремонтів доріг загального користування місцевого значення за рахунок експлуатаційного утримання. На сьогодні завершили роботи на ділянці дороги Тальне – Гордашівка – Веселий Кут і розпочали ремонт ділянки дороги Тальне – Майданецьке – Зеленьків – Вишнопіль.

Роботи проводяться субпідрядною організацією «Будівельне управління №77» м. Черкаси на умовах договору із підрядником ТОВ «Комфорт Буд Сервіс», який виграв тендер по Тальнівському району. Гарантійний термін виконаних робіт – 2 роки.

Коментуючи результати інспекції Олександр Цимбал відзначив, що роботи на об’єктах виконуються у встановлені терміни. І це лише початок якісних змін. Він висловив сподівання, що надалі більше об’єктів Тальнівщини зможуть увійти в обласні та загальнонаціональні проекти співфінансування, над чим і працює місцева влада.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x