Черкаський актор візьме участь у проєкті \”Танці з зірками\”

Черкаський актор візьме участь у проєкті \”Танці з зірками\”

Щорічний зірковий челендж, під час якого учасники нового сезону передають одне одному танцювальний виклик та запрошують взяти участь у шоу «Танці з зірками» розпочався в соціальних мережах. Користувачі використовують спеціальний тег #танціззіркамиchallenge. Про це йдеться на «ТСН».

До зіркових учасників четвертого сезону оновленого танцювального проєкту долучився український актор та виконавець головної ролі у фільмі «Чорний ворон» Тарас Цимбалюк. На своїй сторінці в Instagram він опублікував відео, у якому повідомив підписникам, що приймає виклик #танціззіркамиchallengе від співачки та ексучасниці гурту «ВІА Гра» Санти Дімопулос.

У відеозверненні актор повідомив про участь у шоу та передав естафету колезі – зірці серіалу «Папік» та «Голосу країни» Дарині Петрожицькій.

– Я вважаю, що мова тіла – це щось глибоке, філософське. Тому для мене «Танці з зірками» – справжній виклик. Це шоу, котре об\’єднує мільйони українців, тому маю за честь взяти участь у цьому проєкті, – зазначив Тарас Цимбалюк.

Нагадаємо, зараз уже відомі імена чотирьох зіркових учасників нового сезону «Танців з зірками». Олег Винник, партнеркою якого стала Олена Шоптенко, Надія Мейхер, Санта Дімопулос і Тарас Цимбалюк змагатимуться за перемогу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x