Черкаським аграріям з нагоди свята вручили відзнаки та нагороди

Черкаським аграріям з нагоди свята вручили відзнаки та нагороди

Комфортні умови для агробізнесу й надалі створюватимуть на Черкащині. Про це сказав голова Черкаської ОДА на урочистостях, присвячених Дню працівників сільського господарства. Також Юрій Ткаченко вручив аграріям почесні відзнаки та нагороди до свята. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

За словами очільника області, аграрна галузь нині демонструє хороші результати. За цей маркетинговий рік лише зерна на Черкащині виробили 3,8 млн тонн. А за обсягом виробництва продукції сільського господарства в середньому на одну особу та за урожайністю зернових і зернобобових культур область посідає друге місце серед областей України. Також тут реалізують низку інвестиційних проектів в агарному секторі.

Як зауважив голова Черкаською ОДА, на нещодавній Раді регіонального розвитку за участі Президента України він озвучив ініціативи задля спрощення ведення агробізнесу. Йдеться про врегулювання земельних відносин, пільгове кредитування, стимулювання розвитку тваринництва, садівництва та інших галузей, що створюють робочі місця на селі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x