У жашківчанина вкрав мопед неповнолітній

У жашківчанина вкрав мопед неповнолітній

Працівники Жашківського відділення поліції встановили особу, яка вчинила незаконне заволодіння транспортним засобом. Ним виявився неповнолітній місцевий житель. Відкрито кримінальне провадження за статтею 289 Кримінального кодексу України. Повідомляють в пресслужбі ГУНП в Черкаській області.

До Жашківського відділення поліції звернувся місцевий житель з повідомленням про незаконне заволодіння транспортним засобом. Чоловік повідомив, що залишив свій мопед на стоянці біля автостанції, коли повернувся, виявив, що транспортний засіб зник.

В рамках проведених оперативних заходів працівники поліції встановили, що до вчинення даного кримінального правопорушення причетний неповнолітній місцевий житель. В розмові з поліцейськими молодик зізнався у вчиненому та розповів. що викрадений мопед зберігає за місцем проживання.

Транспортний засіб вилучено та повернуто власнику. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x