Сексуальні та ґендерні проблеми в черкаської молоді

Сексуальні та ґендерні проблеми в черкаської молоді

Черкаси досить консервативне місто: у нас або дівчинка, або хлопчик. Водночас, дівчина – маленька, витончена, домохазяйка, а хлопець – захисник, мужній і заробляє гроші. Дякуючи всім богам потрошку молодь змінює ці тенденції, але все це дуже повільно і болісно. Поговоримо про виявлення почуттів чоловіком. Неможливо в Черкасах, щоб тебе як хлопця щось розчулило, відразу починаються натяки на якісь гомосексуальні зв’язки… І так само з дівчатами, які хочуть бути сильними та незалежними.

А чи погано бути гомосексуалістом? Це навіть не твій вибір і треба старатися розуміти всіх людей. Неважливо, подобаються тобі чоловіки чи жінки. Тільки ми в Черкасах не можемо уявити, щоб два хлопці просто йшли за руку або ж взагалі цілувалися. Знаєте чому? Це просто застарілі погляди, неможливість признати, що всі ми унікальні, тобто “совкове” бачення світу і чим далі ми від СССР, тим ближче до розуміння самих себе.

Я особисто знаю людей, які себе ґендерно прирівнюють до іншої статі або мають сексуальні пориви до людей своєї статі. Як їм живеться? Як Чукчам в Африці: ти мусиш ховати себе, мусиш постійно оборонятись від фізичних та психологічних атак, а якщо ти відкриваєшся, то навіть друзі можуть відмовитись від тебе…

І навіть серед ґендерної різноманітності є «свої» нормальні та «свої» неприйняті. Наприклад, лесбійки в нас приймається, як щось нормальне або Томбої чи Бісексуалки. Узагалі жіночі вияви сексуальної та ґендерної всебічності в наших людей сприймаються краще, хоч це не означає, що соціальні зв’язки не зміняться і всі тебе будуть приймати таким, який ти є, «косі» погляди залишаються, як і не розуміння, що це не твоя вина. Чоловікам взагалі ж заборонено все, окрім “скупої сльози”. Усі інші виявлення почуттів – слабкість, про сексуальну різнобокість або ж не дай Господь-Бог інший ґендер – усе це в чоловіків велике табу. Соціум наш таких чоловіків приймати не хоче.

Як це змінити? Почніть з себе, прийміть спочатку себе, зрозумійте себе, а якщо вам треба приклад, то згадайте про один із крутих фільмів. Фільм, який зняли сестри трансгендери, головну роль виконує суперчуттєвий напів азіат, якого рятує сильна фізично і духовно жінка, а його найкращий друг не боїться бути при цьому всьому справжнім альфа. Згадайте фільм «Матриця».

Реклама

2 1 голос
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x