Канівські лісівники облаштували у медичному закладі місце для відпочинку

Канівські лісівники облаштували у медичному закладі місце для відпочинку

Ще одна хороша справа в рамках проєкту співпраці лісівників Черкащини з місцевими громадами. Нещодавно на території Канівського центру первинної медико-санітарної допомоги з’явилося нове місце для відпочинку. Про це повідомляє Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства

Дерев’яну гойдалку та симпатичну альтанку змайстрували працівники Канівського лісгоспу. Місцину відгородили дерев’яним парканом. Тож відтепер як пацієнти закладу, так і медичні працівники матимуть змогу відпочити та відновити сили на свіжому повітрі.

«Ми позитивно відреагували на прохання медичного закладу – надали всі необхідні матеріали і за короткий термін працівники лісгоспу спорудили дерев’яні конструкції», – розповів директор Канівського лісгоспу Едуард Симоненко.

«Друзі, а ви вже бачили нашу красуню гойдалку, яка склала компанію бесідці! Особливу подяку за таку чудову гойдалку хочемо висловити директору Канівського лісового господарства Едуарду Симоненку. Величезне Вам спасибі!», – йдеться у дописі на сторінці Фейсбук Канівського центру первинної медико-санітарної допомоги.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x