На вулиці Чехова укладають асфальтне покриття

На вулиці Чехова укладають асфальтне покриття

У Черкасах триває реконструкція вулиці Чехова. Сьогодні тут облаштовують нижній шар асфальтобетонного покриття. Роботи проходять на відрізку від бульвару Шевченка до вулиці Благовісної (загалом оновлюватимуть відрізок від вулиці Нижньої Горової до Гетьмана Сагайдачного). Про це інформують у Черкаській міській раді.

Нагадаємо, цього тижня ремонтні бригади працювали й на вулиці Анатолія Лупиноса (колишня – Радянська). Її ремонтують на відрізку від В’ячеслава Чорновола до Різдвяної. Наразі на ній уклали основу зі щебенево-піщаної суміші та заасфальтували частину покриття, у планах – оновити дорогу на ділянці протяжністю близько 500 метрів.

Аварійно-ямковий ремонт вулиць та міжквартальних заїздів у місті продовжує здійснювати комунальне підприємство «ЧЕЛУАШ».

Цього тижня, зокрема, заасфальтували деякі заїзди між будинками на вулиці Козацькій, Різдвяній, Благовісній, Волкова.

Облаштували тротуари вздовж мосту на Дахнівській, Нижній Горовій (раніше — Калініна), Волкова та В’ячеслава Чорновола.

Працівники цього комунального підприємства, разом із тим, засипали глибокі вибоїни осколом та підготували до асфальтування стоянку громадського транспорту на Дахнівській, із допомогою осколу поремонтували ділянку дороги на вулиці Гагаріна, а ще – заасфальтували провулок Зв’язківців та перехрестя вулиць В’ячеслава Чорновола та 14-го Грудня.

За словами начальника управління вуличної інфраструктури департаменту житлово-комунального комплексу Сергія Отрешка, цього року поточний ремонт виконали на понад десяти вулицях. Серед них – вулиця Академіка Корольова, Якубовського, Різдвяна, Кобзарська, Нижня Горова, Добровольського, Руставі, Свято-Макаріївська, Чайковського, Байди Вишневецького, Університетська та 30-річчя Перемоги (до житлового будинку 19).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x