Канівцям виплатили понад 480 тис. грн матеріальної допомоги на лікування

Канівцям виплатили понад 480 тис. грн матеріальної допомоги на лікування

Щороку сотні канівців звертаються до міської влади у найскрутніші моменти – коли борються з тяжкими хворобами. Для цього в міському бюджеті передбачено кошти на виплату матеріальної допомоги на лікування. Про це повідомляють на сайті Канівської міської ради.

Попри складне наповнення бюджету у зв’язку із запровадженим карантином на боротьбу із світовою пандемією коронавірусу (цьогоріч у міській скарбниці вже недораховуємося понад 5 мільйонів гривень) виплата матеріальної допомоги виконувалася на 100%.

Так, протягом звітного періоду матеріальну допомогу на лікування отримали 151 житель Канева на загальну суму 482 800 грн. Це більше як на 100 тис.грн. у порівнянні з відповідним періодом минулого року. Для порівняння – за І півріччя 2019 року було виплачено 358 450 грн.

Окрім того, одноразова матеріальна допомога з міського бюджету виділяється й військовослужбовцям, які укладають контракт на проходження військової служби. Протягом І півріччя на службу до ЗСУ за контрактом пішло 7 військовослужбовців. Усім виплачено матеріальну допомогу в розмірі 10 тис.грн. на загальну суму 70 тис.грн.

Щороку за рахунок міського бюджету військовослужбовцям (інвалідам війни, учасникам бойових дій) здійснюється і зубопротезування. За відповідний період 8 осіб пройшли відповідне лікування на суму 8950,83 грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x