Сучасна їдальня та смачні обіди для працівників

Сучасна їдальня та смачні обіди для працівників

У Стеблівській філії СТОВ «Агрофірма «Корсунь» 1 800 га землі, з них цього рокуна 800 га вирощували озиму пшеницю, на 500 га – сою. У господарстві налічується 2 100 голів свиней на відгодівлі й 710 голів ВРХ, із них – 320 корів.

Сучасна їдальня та смачні обіди для працівників

− Плануємо в майбутньому збільшити кількість дійних корів до 500 голів, щоб отримувати до 10-ти тонн молока в день, − розповідає директор філії Сергій Настенко.
У філії працюють 120 осіб, із них на фермі – 30 осіб, в автопарку − 35. Для того, щоб працівники мали змогу добре харчуватися на роботі, у філії облаштували їдальню. Колишній ливарний цех капітально відремонтували, замінили вікна та покриття підлоги, придбали сучасне кухонне оснащення й меблі, упорядкували територію. Діє їдальня перший сезон. Цінова політика: 5 грн – комплексний обід, 2 грн – вечеря. Смачні обіди для працівників Стеблівської філії СТОВ «Агрофірма «Корсунь» готують Ольга Олексієнко та Оксана Вовченко (на фото).

Сучасна їдальня та смачні обіди для працівників

– У день готуємо обіди в середньому на 100 осіб. Частина працівників приходять у їдальню, частині обіди вивозять на поля чи ферми. У меню входить перша страва: борщ, супи, розсольники, на друге – гарнір та м’ясна чи рибна страви, − розповідає Оксана Вовченко. – Деякі продукти закуповуємо на базах, а деякі вирощуємо самі. Своє ж у нас і м’ясо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x