Анатолій Бондаренко розповів, чому він приєднався до партії «За майбутнє»

Анатолій Бондаренко розповів, чому він приєднався до партії «За майбутнє»

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко розповів, що приєднався до партії «За майбутнє», оскільки вірить у потенціал цієї партії. Про це він заявив на пресконференції в Києві. Про це пише сайт «18000».

– Хочу сказати зразу: я не йду на Київ, Черкаси – моє життя. Із цією партією в нас спільний інтерес із професіоналами розбудувати кожне місто, регіонів. Чому я в цій команді? Я вважаю, що саме ця сила здатна змінити сьогодні Україну, здатна зупинити знущення над країною, яке ми бачимо сьогодні. Наше майбутнє – сильна, реально незалежна країна, – заявив Бондаренко.

Він також зазначив, що партія «За майбутнє» – «не клуб за інтересами».
– Це об’єднання патріотів, надійних людей, перевірених справами, які з року в рік довели, що вони готові міняти все на краще. Дуже приємно, що ми і моя команда об’єднуємо зусилля, щоб робити майбутнє вже зараз, – сказав мер Черкас. – На мою думку, я вчасно приєднався, щоб разом творити майбутнє України.

Лідер партії «За майбутнє» Ігор Палиця зазначив, що цю партію створили «виживші». Тобто народні депутати, обрані по мажоритарних округах, коли в решті регіонів обирали представників партії «Слуга народу».

– Тут зібралися всі досвідчені: хто керував областями, досвідчені управлінці, знаємо, що і як робити, – сказав Палиця. – Мені приємно, що Анатолій Бондаренко поголився стати нашим товаришем, членом нашої партії, доєднатися до спасіння України. Ми не політики, ми люди, які йдуть рятувати, розбудовувати Україну.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x