Вітання зі святом для черкаських аграріїв від Геннадія Бобова

Вітання зі святом для черкаських аграріїв від Геннадія Бобова
Дорогі земляки!
Шановні аграрії!

Від усього серця дозвольте привітати вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства!
Аграрна галузь сьогодні – це та сфера, на якій тримається Україна. Саме вона забезпечує найбільші надходження до бюджету від експорту продукції, створює сотні тисяч робочих місць. Аграрії тримають на своїх плечах українське село.
Не можна уявити Україну без золотистих нив, безкраїх полів і запашного хліба. Щодня робітники сільського господарства своєю невтомною працею створюють добробут у державі. Якісний розвиток аграрної галузі є запорукою процвітання нашої країни.
Україна нині серед світових лідерів із виробництва багатьох видів сільськогосподарської продукції. Ми можемо нагодувати весь світ і стати аграрною наддержавою. Головне сьогодні – це не змарнувати шанс, не віддати найцінніший український ресурс – землю –
в чужі руки. Нам просто не можна не використати можливість для розвитку і модернізації переробної промисловості, сільськогосподарського машинобудування, портів, елеваторів і багатьох інших суміжних галузей.
Вірю, що з кожним роком професія аграрія ставатиме дедалі престижнішою і більш високооплачуваною. Переконаний, що нам усе- таки вдасться підняти на ноги аграрну освіту на всіх рівнях. Знаю, що врешті-решт здоровий глузд переможе, й Україна проведе справжні реформи зі спасіння та відновлення добробуту українського села.
У цей день хочу побажати всім міцного козацького здоров’я, щедрих врожаїв, щастя, добра і злагоди!
Низький уклін вам, шановні аграрії, за самовіддану працю, любов до рідної землі, терпіння і труд. Нехай щедро колосяться ниви, а серця сповнюються надіями на краще майбутнє. Хай втілюються в життя всі ваші плани, задуми і сподівання на благо розквіту України!

Щиро Ваш, народний депутат Геннадій Бобов

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x