Черкащан запрошують на «Свято джазу»

Черкащан запрошують на «Свято джазу»

У Черкасах відбудеться культурно-мистецька акція «Свято джазу» в рамках Другого Всеукраїнського конкурсу молодих джазових виконавців «Джаз-Палітра». Захід проводиться ГО «Фонд сприяння розвитку джазового мистецтва України «Джаз-Палітра» за підтримки Міністерства культури України, про це повідомляють організатори заходу.

Концертна програма включає виступи провідних джазових колективів України − «Cherkasy Jazz Quintet» під керівництвом Сергія Крашеніннікова, дитячого джазового оркестру з м.Києва «Victor Basiuk Orhestra» та Біг-Бенду Черкаського музичного училища імені С.С. Гулака-Артемовського. До участі в акції залучені делегації музикантів з вищих мистецьких навчальних закладів України − музичних академій, університетів мистецтв, музичних училищ і коледжів з міст Києва, Харкова, Львова, Дніпра, Вінниці, Херсона та Черкас.

Захід проводитиметься у приміщенні Черкаської обласної філармонії 20 листопада 2016 року о 16.00 дитячою пізнавальною програмою «Нумо, сейшн!», виставками джазової літератури від Обласної наукової бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка та Обласної юнацької бібліотеки ім. В. Симоненка, виставкою фотостудії «Viking» та зразків новітнього музичного обладнання від магазину «New-Tone». Початок концертної програми о 17.00.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x