Біля Черкас в ДТП одна людина загинула, ще троє – в лікарні

Біля Черкас в ДТП одна людина загинула, ще троє – в лікарні

Сьогодні близько 7-ї ранку біля села Деньги, що поблизу Черкас, сталася аварія. Водій буса заснув за кермом та виїхав на зустрічну смугу. В той час там їхало два «жигулі». Про це повідомляють у пресслужбі КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР».

 

В диспетчерську екстренки повідомили про п’ятьох постраждалих. Тож на місце події виїхали три бригади «швидкої». Водій буса не постраждав. Пасажиру, 30-річному чоловіку, медики надавали допомогу і госпіталізували його до Золотоніської багатопрофільної лікарні із множинними переломами верхніх кінцівок.

Із одного авто ВАЗ фахівці доправили до лікарні 64-річного чоловіка із переломом гомілки. У його дружини була ситуаційна реакція.

Унаслідок удару в іншому автомобілі ВАЗ водій загинув на місці. Пасажирку, 44-річну жінку, медики доправили до Золотоніської багатопрофільної лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоєм грудної клітки, переломом ребер зліва, скальпованою раною колінного суглобу та гематомою стегна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x