Сторічний ювілей зустріла черкащанка Ганна Тютюнник

Сторічний ювілей зустріла черкащанка Ганна Тютюнник

Сторічний ювілей відзначила черкащанка Ганна Тютюнник.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міської ради.

З визначною датою Ганну Луківну привітали заступник директора департаменту – начальник управління соціального захисту населення Соснівського району департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Валентина Литвинович, директор територіального центру соціальної допомоги Соснівського району Альона Щербак та завідувач відділення соціально-побутової адаптації Юлія Тертичко.

Валентина Іванівна передала Ганні Луківні привітання з нагоди 100-річчя від Президента України Віктора Януковича.

Ювілярці вручили квіти та подарунки від в. о. міського голови Віктора Білоусова, побажали міцного здоров’я та всіляких гараздів, висловили найщиріші слова вдячності за прожиті роки і життєвий досвід.

Ганна Луківна народилась 18 лютого 1914 року в с. Суботів Чигиринського району Черкаської області. Закінчила середню школу. Під час війни працювала в колгоспі. Чоловіків у селі не було, всю роботу взяли на свої плечі жінки. Орали коровами, коли не вистачало коней і волів. Самі тягали борони, коли худоба вже не в силі була це робити. З того часу добре пам’ятає ту тяжку роботу, що переривалась лиш на похоронки, які надходили з фронту, та жіночі голосіння.

Молода, швидка до будь-якої роботи Ганна була тоді і косарем, і женцем, виконувала всю чоловічу роботу. Хоч ще з малих літ була інвалідом ІІ групи з дитинства, є ветераном праці та має 19 років трудового стажу.

На жаль, одруженою так і не була, дітей не має. 1986 року переїхала на постійне проживання до сестри Марії Ноги (1923 р. н.) у м. Черкаси. Марія Луківна – учасник війни, ветеран праці.

Опікуються старожилами син Марії Луківни – Яків з дружиною Тетяною, яким доглядати за бабусями допомагає її внук Максим.

За словами рідних, які надзвичайно пишаються ювіляркою, Ганна Луківна завжди була прикладом життєлюбності для своїх друзів, колег по роботі, сусідів та рідних людей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x