На Черкащині стартує сезон полювання на пернату дичину

На Черкащині стартує сезон полювання на пернату дичину

Сезон полювання на пернату дичину розпочнеться 8 серпня й триватиме до 30 грудня поточного року. Мисливці полюватимуть у середу, суботу та неділю. Про це повідомляє Черкаське управління лісового та мисливського господарства.

Загалом на Черкащині функціює 59 мисливських господарств, з них 4 підпорядковані обласному управлінню. Решта мисливських господарств зареєстровані в системі Українського товариства мисливців та рибалок та інших користувачів. Офіційно в обласному управлінні лісового та мисливського господарства є понад 30 тисяч мисливців.

Охочі зобов’язані мати посвідчення мисливця, щорічну контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання, дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю та відстрільну картку. Також необхідно паспорт собак мисливських порід чи інших ловчих звірів і птахів.

Нагадаємо, отримати посвідчення мисливця та щорічну контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання можна в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства (м. Черкаси, пров. Медичний, 4).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x