Півтори тонни фальсифікованої горілки і зброю виявили в машині звенигородця

Півтори тонни фальсифікованої горілки і зброю виявили в машині звенигородця

Крім алкоголю, у зловмисника виявили зброю без документів. Вилучені речі направлено на дослідження. Оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) в Черкаській області Департаменту захисту економіки Нацполіції затримали мешканця міста Звенигородка, що здійснював незаконне зберігання, транспортування та збут фальсифікованого алкоголю. Про це «Нова Доба» дізналася від сектору комунікації в Черкаській області, за матеріалами Управління захисту економіки в Черкаській області ДЗЕ Національної поліції України

Півтори тонни фальсифікованої горілки і зброю виявили в машині звенигородця В автомобілі затриманого виявили 300 пластикових пляшок з фальсифікованою горілкою. Загальна кількість фальсифікату – півтори тонни.

Крім цього, поліцейські вилучили зброю, на яку відсутні були будь-які документи.

Півтори тонни фальсифікованої горілки і зброю виявили в машині звенигородця Наразі слідчим відділом Смілянського відділу поліції Черкаської області відкрито кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України та вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 204 Кримінального кодексу України.

Зараз працівники підрозділу проводять комплекс заходів щодо встановлення кола осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення та притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x