У Черкасах затримали квартирного злодія

У Черкасах затримали квартирного злодія

Із чужими ювелірними виробами, грошима та мобільними телефонами поліцейські управління карного розшуку, спільно зі слідчо-оперативною групою ГУНП у Черкаській області та патрульними роти ТОР затримали квартирного крадія. За фактом злочину проводиться досудове розслідування. Повідомляють в ГУНП в Черкаській області.

Сталося це вночі, 4 серпня. Чоловік вийшов із під’їзду будинку, що на вулиці Михайла Грушевського проте, щойно побачив правоохоронців, різко змінив напрямок руху, зняв рукавички та викинув їх на землю. Його дивна поведінка привернула увагу поліцейських, які в цей час патрулювали місто. Правоохоронці вирішили зупинити громадянина і провести поверхневу перевірку. Тоді й виявили грошові кошти в сумі 3 262 гривень, 100 доларів, два мобільні телефони Samsung і Apple iPhone, золотий ланцюжок і хрестик.

 

Мав «квартирник» при собі і знаряддя злочину. З’ясувалося, що зловмисник шляхом віджиму металопластикового вікна, проник до середини чужої квартири. Господарів вдома не було.

Власник прийшов якраз тоді, коли слідчі та експерти вилучили вкрадене. І, яким же було здивуванням чоловіка, коли побачив пограбоване помешкання й затриманого “гарячими слідами” 41-річного фігуранта.

Під час обшуку за місцем проживання затриманого, поліцейські виявили ще речі, які йому не належать. Зараз правоохоронці перевіряють його причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Черкас та області.

Відомо, що він уже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за злочини проти власності й раніше був судимий.

 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Правопорушника затримали в порядку ст.208 КПК України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x