Незаконні вилови риби на 27 тисяч гривень виявили під час рейду водосховищем

Незаконні вилови риби на 27 тисяч гривень виявили під час рейду водосховищем

Інспектори Черкасирибоохорони та працівники водної поліції провели спільний рейд 18 листопада. У результаті проведеної роботи виявили ряд правопорушень. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкасирибоохорони.

Незаконні вилови риби на 27 тисяч гривень виявили під час рейду водосховищем На Кременчуцькому водосховищі поблизу мікрорайону Дахнівка було затримано двох громадян, які займалися незаконним виловом водних біоресурсів з гумового човна за допомогою сіток в кількості 2 шт. При огляді вилучено водні біоресурси видів: синець – 21 шт., карась – 2 шт., плоскирка – 78 шт., плітка – 154 шт., лящ – 8 шт., щука – 2 шт., загальною вагою 29 кг. Сума збитків склала 19 601 грн.

Поблизу мікрорайону Митниця було затримано громадянина, який займався незаконним виловом водних біоресурсів за допомогою однієї сітки та виловив риби наступних видів: товстолоб, щука, короп, загальною вагою 15 кг. Сума збитків склала 3 780 грн.

В районі залізнично-дорожнього мосту у м. Черкаси було затримано громадянина, який перевищив добову норму вилову водних біоресурсів майже на 2 кг, а саме: судак – 7 шт. Сума збитків склала 3570 грн.

Складено чотири протоколи про адміністративні правопорушення, відповідальність за які передбачено ч. 4 ст. 85 КУпАП. Загальна суму збитків, завданих рибному господарству України внаслідок порушення природоохоронного законодавства, склала 26 951 грн.

Викрито два правопорушення за ч.1 ст. 88-1 КУпАП, (скупка риби без документів, що засвідчують законність її придбання), виявлено та вилучено 213,5 кг риби.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x