На Городищині правоохоронці виявили посів рослин конопель

На Городищині правоохоронці виявили посів рослин конопель

Рослини висадив та обробляв раніше судимий місцевий житель. Їх вилучили та направили на дослідження. Відкрито кримінальне провадження за статтею 310 Кримінального кодексу України. Про це повідомляють в пресслужбі ГУНП в Черкаській області.

 

Правоохоронці оперативним шляхом отримали інформацію, що раніше судимий житель міста Городище вирощує рослини конопель. Під час перевірки інформація підтвердилася, на території подвір’я його домоволодіння  проростали рослини коноплі.

 

В загальному було нараховано 24 рослини, які власник домоволодіння просапував та поливав. Зі слів власника він вирощував їх для власного вживання. Рослини коноплі були вилучені та направлені на експертизу.

 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

 

Санкція статті передбачає штраф від ста до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x