На Городищині зведуть новий шляхопровід через залізницю

На Городищині зведуть новий шляхопровід через залізницю

В межах програми #Великебудівництво, ініційованої президентом України Володимиром Зеленським, на Черкащині будують шляхопровід через залізницю на автодорозі державного значення Н-01 Київ-Знам’янка. У приміській зоні м. Городище передбачено демонтувати та побутувати нову споруду. Про це повідомляють в пресслужбі Черкаської ОДА, за інформацією Городищенської райдержадміністрації.

 

Тендер на «Реконструкцію шляхопроводу через залізницю та підходи до нього на км 164+068 автомобільної дороги державного значення Н-01 Київ-Знам’янка, Черкаська область» кошторисною вартістю 125,4 млн грн  виграло ТОВ «МОСТ-ДЕВЕЛОПМЕНТ».

 

Минулого тижня підрядна організація розпочала підготовчі роботи, в тому числі із влаштування об’їзного шляху через залізницю на період будівельних робіт.

 

Днями очільник району Ігор Ладнов проконтролював хід робіт на будівельному об’єкті та обговорив з підрядником плани, терміни виконання основних етапів будівництва, налагодження співпраці для можливої допомоги та сприяння у своєчасному та якісному виконанні робіт. Домовились також і про регулярний моніторинг ходу будівництва.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x