«Черкаські Мавпи»  починають підготовку до нового сезону

«Черкаські Мавпи»  починають підготовку до нового сезону

Через півтора тижні «Черкаські Мавпи» розпочнуть підготовку до нового сезону. 17 серпня команда збереться в Черкасах і почне перший попередній збір команди. З огляду на пандемію коронавірусу, будуть виконані всі протиепідеміологічні заходи. Про це повідомляють на сайті «Табло».

 

17 серпня команда збирається у Черкасах. Спочатку всі баскетболісти пройдуть обов’язкове ПЛР-тестування на Covid-19. Після отримання результатів гравці пройдуть медогляд і потім почнуть роботу. До табору викликані усі баскетболісти команди. За кілька днів до цього очікується прибуття до Черкас лідера минулого сезону Сеада Хаджифейзовича.

 

Тренувальний табір розпочнуть: Сеад Хаджифейзович, Володимир Конєв, Сергій Попов, Антон Дзюба, Нікіта Руслов, Дмитро Скапінцев, Ігор Сергеєв, Олег Бондаренко, Іван Ткаченко, Владислав Мельник, а також деякі гравці дубля. Відзначимо, що Ткаченко і Мельник зараз травмовані, але зможуть проводити безконтактні тренування.

 

Зараз активно ведеться робота на ринку вільних агентів. У табір команди поступово приїздитимуть потенційні новачки, які будуть проходити трай-аут у «Черкаських Мавпах».

 

– Цього року, з огляду на пандемію коронавірусу у нас дуже специфічна передсезонна підготовка. З огляду на настанови Федерації, довелося переглянути методи, відійти від стандартних методів передсезонної подготовки. Збір починаємо 25-го серпня, як це рекомендовано Федерацією баскетболу України, – Максим Міхельсон, головний тренер «Черкаських Мавп». – Збираємося 17 серпня, проходимо тести на коронавірус, медогляд. Далі займаємося організаційними питаннями, облаштуванням і розселенням гравців, які до нас прибудуть. По можливості проведемо індивідуальні тренування та заняття не великими групами. В першу чергу нам потрібно переконатися, що всі гравці прибули здоровими. На збір викликані всі наші гравців, також підключимо 15-16 річних вихованців нашого клубу. Подивимося, як вони себе проявлять. Для них виклик у склад основної команди – це вже достатня мотивація для подальшої роботи. Паралельно займаємося комплектацією. Зараз нам потрібні два сильних гравці у задню лінію. Нам потрібні якісні баскетболісти, які допоможуть нашій молодій передній лінії конкурувати з досвідченими центровими інших українських команд. Поруч з нашими молодими бігменами повинні бути досвідчені розігруючі, котрі зможуть їх правильно заграти і підказати, як діяти в різних ситуаціях. У нас є два завдання – виховувати молодих гравців, розвивати своїх вихованців, а разом з тим боротися за високий результат. Тому шукаємо досвідчених задніх, які допоможуть нам у цьому.

 

Тренування «Черкаські Мавпи» проводитимуть в групах по кілька осіб. А вже 25 серпня команда згідно директиви Федерації басктеболу України розпочне повноцінний підготовчий тренувальний збір.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x