У Смілі хочуть скоротити відділ охорони здоров’я до 2-3 осіб

У Смілі хочуть скоротити відділ охорони здоров’я до 2-3 осіб

Міський голова Сміли кілька разів анонсував про скорочення до 2-3 осіб працівників відділу охорони здоров’я. За його інформацією на сьогодні у відділі охорони здоров’я нараховується 51 штатна одиниця. На зарплату працівникам цього відділу витрачається 3,5 млн грн. Тобто, скоротивши відділ, можна заощадити кошти міського бюджету. Про це повідомляє Сміла.ua.

Тим більше, що потреба у відділі як такому відпадає. Тепер кожен медичний заклад – на самостійному фінансуванні, у кожного є своя адміністрація, своя бухгалтерія і економісти. На думку влади, відділ охорони здоров’я – бюрократична прокладка між медичними закладами і міськвиконкомом, вже можна обійтись і без цього відділу, як це робиться в інших містах.

Міський голова розуміє, що скорочення відділу – непопулярне рішення, але готовий зробити це.

Тим часом працівникам медицини такі дії міської влади не подобаються. Вони вважають, що нового начальника відділу охорони здоров’я спеціально поставили, щоб зруйнувати відділ. Що до відділу охорони здоров’я належать працівники гаража, тому й виходить такий великий штат. Медики будуть переконувати міську владу, що відділ місту потрібен. Депутатська більшість також наполягає на тому, що не дозволять скорочувати медиків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x