Кам’янчани підтримали онкохворих дітей

Кам’янчани підтримали онкохворих дітей

Напередодні Дня дитини, який світ відзначає 20 листопада, у районному будинку культури відбувся благодійний концерт «Жити завтра!», що був організований громадською організацією «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини», з метою збору коштів для онкохворих дітей району.

На сьогоднішній день на обліку в онкодиспансері знаходиться п’ятеро дітлахів із Кам\’янського району віком до 18 років. Саме для допомоги у лікуванні цих діток і був організований даний захід. З етичних міркувань їхні імена ми не розголошуємо.
Окрім зібраних коштів від реалізації квитків, кожен присутній міг вкинути свій благодійний внесок у будь-якому розмірі до скриньок. За час проведення благодійного концерту організаторам вдалося зібрати 4395 грн., ще 1452 грн небайдужі кам\’янчани передали по закінченні заходу. Усі зібрані кошти – 5847 грн – були розподілені та передані дітям.

Кам’янчани підтримали онкохворих дітей

Підтримати дітлахів погодилися й обдаровані кам’янчани, завдяки яким і відбувся цей концерт. Своїми талантами глядачів радували Лідія Гвоздик, Альона Юрченко, Каріна Фещенко, Каріна Бандура, Анна Багмет, Анастасія Федоренко, Яна Корецька, молодий бард Олександр Тищенко, ансамбль «Колорит», танцювальні колективи східного танцю (керівник – Анастасія Проданчук), «Шторм» (керівник – Максим Селіванов), клуб спортивно-бального танцю «Еліт Данс» (керівник – Лариса Козоріз), а також сольний танцювальний номер Олега Гриня та Світлани Сулімової.

Кам’янчани підтримали онкохворих дітей

Упродовж кількох годин із своїм завданням гарно справлялись і ведучі концертної програми, члени молодіжного об’єднання «Нове покоління Кам\’янщини» − Артем Гнєдін та Оксана Малюкіна.
Організатори благодійного концерту висловлюють щиру вдячність за допомогу в організації заходу працівникам РБК – художниці Інні Клименко та звукооператору Василю Данилюку.

Сподіваємося, що наша скромна фінансова допомога та підтримка обдарованої молоді району дасть онкохворим дітям надію жити завтра!

Антон Юрченко, голова ГО «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини»

Фото Олександр Кущенко

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x