Наш подарунок майбутнім спортсменам

Наш подарунок майбутнім спортсменам

Дуже гарна подія відбулася в мікрорайоні «Шкільна на території 18 школи». Ми закінчуємо зараз будувати сучасний спортивний майданчик, де вже першого вересня дітки зможуть тренуватись, можуть проводити свій вільний час. Витрачено 700 тисяч гривень. І з них – жодної бюджетної копійки. Ми це зробили!

 

В мене є мрія, щоб таких майданчиків у школах, у місті Черкаси було дуже багато. Вони мають бути майже в кожному дворі. І сто відсотків – Він має стояти у кожній школі міста.

 

Те, що нам вдалося зробити разом з депутатом Олександром Згібловим та спонсорами, інвесторами, які також нам допомагали, я вважаю справжнім подвигом для маленьких містян. Тому що всі звикли робити все лише за бюджетні кошти. На цей же майданчик не було виділено жодної копійки.

 

Я хочу подякувати спонсорам, меценатам, особливо Михайлу Бродському та депутату міської ради Олександру Згіблову, а також директору 18 школи Василю Грищенку за те, що ми змогли разом зробити цей майданчик. Хочу додати, що департамент освіти не стояв осторонь, разом із Сергієм Вороновим і Богданом Біловим.

 

Впевнений, що тільки разом ми зможемо і будемо будувати такі сучасні майданчики для наших дітей.

Реклама

5 1 голос
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x