Черкаські патрульні затримали нетверезу кермувальницю за спробу дати хабар

Черкаські патрульні затримали нетверезу кермувальницю за спробу дати хабар

Вихідними у Черкасах на вулиці Лісова Просіка патрульні зупинили за орієнтуванням автомобіль Toyota Prado. Під час спілкування в інспекторів виникла підозра, що кермувальниця напідпитку. Про це свідчили запах алкоголю, порушення координації рухів та інші зовнішні ознаки. Зрештою жінка почала пропонувати правоохоронцям гроші. Від так до адміністративного правопорушення додалося і кримінальне. Повідомляють в пресслужбі Патрульної поліції Черкаської області.

 

Від огляду на стан алкогольного сп’яніння у встановленому законом порядку особа відмовилася присутності свідків. Натомість, під час оформлення адміністративних матеріалів за ч.1 ст.130 КУпАП з метою уникнення відповідальності почала пропонувати поліцейським неправомірну вигоду.

 

Оскільки попередження про кримінальну відповідальність за надання хабаря службовій особі не подіяло, кермувальницю затримали та викликали слідчо-оперативну групу, аби належним чином зафіксувати факт.

 

Відповідоно до чинного законодавства, в тому разі, коли особа намагається уникнути відповідальності та пропонує поліцейським неправомірну вигоду, їй загрожує кримінальна відповідальність.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x