Житель Катеринопільщини обікрав товариша

Житель Катеринопільщини обікрав товариша

Після чергового застілля у потерпілого вдома, 27-річний товариш викрав його мобільний телефон, який наступного дня заклав за гроші. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Катеринопільського відділення поліції звернувся 34-річний житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що з його будинку викрадено мобільний телефон. У крадіжці він підозрює свого 27-річного товариша, який увечері заходив до нього в гості, де вони разом розпивали алкоголь. Вже наступного ранку він виявив відсутність телефона.

Правоохоронці вирішили перевірити надану інформацію. Спілкуючись з мешканцями села, вони дізнались, що чоловік, на якого вказав заявник, приходив до місцевого магазину та обміняв викрадений телефон на гроші, а через деякий час хотів його викупити. Підозрюваного поліцейські знайшли за місцем проживання та доставили до відділення поліції. Він пояснив, що скористався нагодою, коли господарі полягали спати, побачив телефон та викрав його.

За даним фактом слідчим відділенням поліції Катеринопільського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x