Черкаський університет зайняв 41-місце серед ЗВО України

Черкаський університет зайняв 41-місце серед ЗВО України

Інформаційний ресурс «Освіта.ua» опублікував щорічний консолідований рейтинг закладів вищої освіти України, що у 2020 році охоплює 241 ЗВО України. За результатами загального рейтингу, Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького займає 41 місце. А це на 7 позицій вище, ніж у 2019 році (47-48 місце). Про це повідомляють у пресслужбі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

 

Для складання рейтингу  використані найбільш авторитетні серед експертів та засобів масової інформації національні рейтинги навчальних закладів України: «Топ-200 Україна», «Scopus» та «Бал ЗНО на контракт», кожен з яких використовує різні критерії оцінювання закладів вищої освіти. Отриманий узагальнений рейтинг підсумовує рейтингові місця ЗВО за версією «Топ-200 Україна», «Scopus» та «Бал ЗНО на контракт».

 

Крім цього, був також сформований рейтинг ЗВО Черкас та Черкаської області, що посіли найвищі місця в консолідованому рейтингу закладів вищої освіти України 2020 року. У цьому рейтингу ЧНУ зайняв перше місце.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x