Погоду на Черкащині прогнозують без опадів

Погоду на Черкащині прогнозують без опадів

На сьогодні Черкащина продовжує знаходитися на західній периферії обширного антициклону з центром над Середньою Волгою. Тому завтра очікується погода без опадів. В окремих районах можливий туман, слабка ожеледь. Температура мінімальна вночі -1-3°, максимальна вдень +1+3°. Вітер, хоч і з південного сходу, але холодний, тому що дме з охолодженого материка. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаському обласному центрі з гідрометеорології.

При від’ємній температурі повітря краплі туману можуть намерзати на різні поверхні, утворюючи ожеледь на дротах та ожеледицю на дорогах. Тому і водіям і пішоходам краще зменшити швидкість руху та бути уважними.
Короткий світловий день, переважання хмарної погоди може негативно позначатися на настрої та самопочутті людей, будьте взаємно ввічливими та тепліше одягайтесь.
Температура води у Дніпрі біля Черкас на 8 год. 3°С.
Радіаційний фон у Черкасах становить 12 мікрорентген на годину, що у межах природного фону.

До відома: за кліматичними даними середньодобова температура на 23 листопада становить 0,9° тепла, на цю дату найвища температура повітря 11,6° тепла відмічалася у1978 р., найнижча – 22,0° морозу – у 1998 р.
Атмосферний тиск підвищений, наступної доби істотно не зміниться. Відносна вологість повітря залишиться високою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x