Про баскетбол, дітей і Черкаси

Про баскетбол, дітей і Черкаси

Сьогодні їм 7 років, а через 10-12 років дехто з них гратиме в баскетбол в клубах Європи чи в США. Отримуватиме мільйонний контракт і прославлятиме Черкаси та Україну на міжнародній арені

 

Відвідав наймолодшу секцію з баскетболу, яку створив тренер ДЮСШ № 1 Максим Нечаєв в школі № 24. Він з «нуля» набрав дітлахів, забрав їх з вулиці. Нині в спортивному залі тренуються майбутні Чемпіони. Школа № 24 завжди славилася баскетбольними традиціями. Радий, що Максим взявся за цю справу.

Для мене особисто, для Партії вільних демократів, для корпорації «Група Венето», розвиток спорту, особливо дитячого, це пріоритет. Або ми зараз інвестуємо мільйони в спорт і дітей, або завтра нам доведеться будувати лікарні і в’язниці. Спорт (будь-який) формує характер. Характер переможців. Формує командний дух. Чим більше дітей ми відірвемо від впливу вулиці, тим краще буде для Черкас і країни.

 

Для розвитку баскетболу у Черкасах ми зробили багато. Буквально вчора підрахували. За останні 10 років ми встановили в школах Черкас (за приватні кошти) 64 баскетбольні щити, 37 конструкцій поставили у дворах, за приватні кошти відремонтували зал школи № 18, придбали табло для для політтехнічного технікуму, будуємо сучасний баскетбольний майданчик на території школи № 18. І це лише вершина айсберга. Утримуємо 4 баскетбольні класи. Боремося за кошти з бюджету на розбудову спортивної інфраструктуру.

 

Пообіцяв Максиму Нечаєву, що за тиждень встановимо в спортивному залі школи № 24 нові баскетбольні щити. Пам’ятаю їхній перший матч. Хлопці просто «порвали» своїх візаві. Сподіваюсь, нові баскетбольні щити стимулюють їх до перемог. І вже за рік вітатиму хлопців, як Чемпіонів України у своїй віковій групі.

Реклама

5 1 голос
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x