Поблизу Умані зіштовхнулися два автобуси: двоє загинуло, десятеро в лікарні

Поблизу Умані зіштовхнулися два автобуси: двоє загинуло, десятеро в лікарні

Близько 3-ї години ночі на 247-му кілометрі траси Київ-Одеса сталася аварія за участі двох автобусів, які здійснювали нерегулярні перевезення з Києва та Івано-Франківська. Один автобус зупинився, інший в нього в’їхав. Постраждала велика кількість пасажирів. Зі слів потерпілих, вони їхали на море. Повідомляють в пресслужбі КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР».

 

На допомогу Благовіщенським бригадам ЕМД Кіровоградської області терміново виїхали дві бригади екстренки з Уманської станції. Тож на місці працювали всього 5 бригад медиків.

 

У результаті аварії одна людина загинула на місці. Фахівці екстренки Кіровоградщини та Черкащини надавали невідкладну допомогу 11-тьом потерпілим віком від 26-ти до 63-х років. Десятьох доправили до Благовіщенської ЦРЛ Кіровоградської області у стані середньої тяжкості та важкому стані. Одна особа померла у лікарні. Ще одну пасажирку, 40-річну жінку, доправили до Уманської ЦРЛ із відкритим переломом стопи, гомілки, різаною раною плеча та закритою травмою живота.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x