Черкащани сплатили 4,1 млрд грн податків за 7 місяців

Черкащани сплатили 4,1 млрд грн податків за 7 місяців

Платники податків Черкаської області принесли до місцевих бюджетів 4,1 млрд гривень протягом січня – липня цього року. Про це повідомляє в.о. начальника ГУ ДПС у Черкаській області Тетяна Харьковська.

Податок на доходи фізичних осіб складає 62% надходжень місцевих бюджетів. Протягом семи місяців роботодавці, приватні підприємці, отримувачі орендної плати за паї та громадяни Черкащини сплатили 2,5 млрд грн ПДФО. Це на 96 млн грн більше, ніж за відповідний період минулого року. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження збільшились на 3,6% або на 144 млн грн.

Місцеві бюджети отримали 630 млн грн єдиного податку, в загальних надходженнях 435 млн грн надійшло від спрощенців – приватних підприємців. 67 млн грн сплачено платниками єдиного податку – юридичними особами, сільськогосподарськими товаровиробниками сплачено 128 млн грн.

Також, до місцевих бюджетів юридичні особи, приватні підприємці та громадяни перерахували 480,5 млн грн земельного податку та орендної плати за землю.

Від роздрібного продажу алкогольних напоїв і тютюнових виробів та пального до місцевих бюджетів області сплачено на 25,6 млн грн акцизного податку більше, ніж за сім місяців 2019 року (надходження станом на 01.08.2020 становлять майже 230 млн гривень).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x