Шполянський колектив повернувся з перемогами зі Всеукраїнського конкурсу

Шполянський колектив повернувся з перемогами зі Всеукраїнського конкурсу

19 областей, 36 міст і два селища міського типу, три дні змагань та сім зіркових суддів. 19-21 листопада Кам’янець-Подільський приймав Всеукраїнський дитячо-молодіжний фестиваль-конкурс мистецтв «Перлина Кам’янця». Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській міській раді.

У Всеукраїнському фесті взяли участь і танцівники нашої області. Шполу представляв ансамбль сучасного танцю «Еліт» під керівництвом Лесі Осадчук.

У поїздці на конкурс танцювальному колективу посприяла міська рада та соціальні партнери. На придбання сценічних костюмів з бюджету міста виділили 10 тисяч гривень. Спонсорським коштом від «LNZ-Group» в сумі 11 тис 200 грн – покрили витрати на перевезення і вийняли автобус.

Колектив повернувся із перемогами, учасницям вручили дипломи та кубки. Також переможці отримали грошовий сертифікат на суму 500 євро.

Як зазначила керівник ансамблю Леся Осадчук, що працювати з такою кількістю талановитих людей їхньому колективу з невеликого провінційного містечка на Черкащині – велика честь і досвід. Для кожного учасника цей захід – своєрідна школа, практика, спілкування і розвиток.

− Слідкували за всіма виступами професійні судді, – коментує Леся Анатоліївна, − український танцівник і хореограф Влад Яма, народний артист України Віктор Павлік, фіналіст телевізійного шоу «X-фактор» Олександр Кривошапко, фіналіст проекту «Танцюють всі» Вадим Лященко, заслужений діяч естрадного мистецтва України Марк Орловський, туроператор Сергій Босенко і директор фестивалю Віта Савінська.
Танцювальний колектив «Еліт» привітав і міський голова Сергій Кравченко. Також очільник міста пообіцяв колективу посприяти у фінансовій підтримці поїздки на Міжнародний фестиваль-конкурс «Зірки Албени», який відбудеться у Болгарії 12-19 червня наступного року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x