Поліція Черкащини проходить другий етап складання заліків

Поліція Черкащини проходить другий етап складання заліків

З 21 по 25 листопада проходить другий етап складання заліків зі службової підготовки працівниками поліції області. Заліки здають співробітники, які на першому етапі з різних причин їх не складали, або отримали оцінку «незадовільно» з одного з видів службової підготовки. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Розпочинаючи з понеділка, стартував другий етап складання заліків з підсумкової перевірки для працівників поліції Черкаської області. Співробітники, які з різних причин не складали, або не склали заліки під час першого етапу, мають змогу зробити це в період з 21 по 25 листопада.

За підсумками перевірки будуть сформовані списки поліцейських, які потребують підвищення свого професійного рівня на навчально-перевіркових зборах. Під час навчання з цими поліцейськими будуть проведені додаткові заняття з тактичної, вогневої, фізичної підготовки та надання домедичної допомоги.

Уроки для цієї категорії співробітників поліції будуть проводити інструктори тренінгового центру, які вже пройшли перепідготовку на базі начального центру підготовки поліцейських у місті Київ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x