Вісім приймальних відділень відкриють у медзакладах Черкаської області

Вісім приймальних відділень відкриють у медзакладах Черкаської області

В Черкаській обласній лікарні в рамках проєкту Велике Будівництво через три місяці буде сучасне приймальне відділення. Ще сім приймалень відкриють цього року в різних містах області. Заступник міністра охорони здоров’я України з питань європейської інтеграції Ігор Іващенко відвідав 13 серпня 2020 року обласну лікарню і перевірив, чи готове приміщення до ремонту. Про це повідомляє пресслужба ОДА.

На ремонт приймального відділення в Черкаській обласній лікарні спрямують близько 15 мільйонів гривень. За ці гроші відремонтують приміщення всередині, підготують його до встановлення обладнання, відремонтують під’їзди для «швидкої». Приміщення вже підготували для ремонту: звільнили від обладнання, меблів і закрили для відвідувачів.

Крім цього приміщення приймальних відділень відремонтують у Смілянській міській лікарні, Корсунь-Шевченківській районній лікарні, Золотоніській центральній районній лікарні, Канівській центральній районній лікарні, Звенигородській центральній районній лікарні, Уманській міській лікарні, Третій Черкаській міській лікарні. На всі вісім відділень спрямують 64 мільйони гривень, каже заступник голови Черкаської ОДА Дмитро Ляшов.

«У рамках цього проєкту передбачили, що у закладах охорони здоров’я Черкаської області встановлять сім апаратів комп’ютерних томографів, один ангіограф, а також сім одиниць обладнання для проведення ендоскопічних обстежень. І ми дуже сподіваємося, що до кінця осені ці відділення запрацюють із необхідним обладнанням», – каже Ігор Іващенко.

За словами Дмитра Ляшова, у жовтні-листопаді 2020 року приймальні відділення на Черкащині планують відкрити

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x