Гороскоп від «Доби»

Гороскоп від «Доби»

Овен

Якщо в цей день ви відчуєте слабкість, яка завадить займатися запланованими справами, не опирайтесь їй – попросіть на роботі відгул і як слід відпочиньте.

 

Телець

Зірки рекомендують робити тільки необхідні покупки, не витрачаючи гроші на те, без чого можна обійтися: режим розумної економії дозволить не вибитися з бюджету.

 

Близнята

Ухвалюючи будь-яке рішення – навіть якщо воно стосуватиметься покупок продуктів у магазині – слід довіритися інтуїції, вона дозволить зробити єдино правильний вибір.

 

Рак

Якщо ви правильно оціните те, що відбувається, і зробите потрібні кроки, – досягнете успіху. Можна втілювати плани в життя з новими партнерами чи свіжими методами.

 

Лев

Зустрічі варто проводити в першій половині дня. Краще відмовитися від спонтанних рішень. Можна звертатися до керівництва.

 

Діва

Сьогодні Дівам слід дозволити оточенню справлятися зі своїми проблемами самим. Замість того, щоб витрачати час на інших, зірки гороскопу радять йому зайнятися чимось приємним – приміром, творчістю.

 

Терези

Терези сьогодні просто зобов᾿язані поділитися своїми думками зі світом. Або, принаймні, з невеликою його частиною – зі своїми близькими, колегами, друзями. Ваш розум буде працювати чітко і нестандартно, генеруючи дивовижні ідеї.

 

Скорпіон

Сьогодні ваша креативність досягне найвищого рівня, створюючи плани, що в першу чергу пов᾿язані з роботою. Думки, які прийдуть сьогодні в голову Скорпіонів, будуть відрізнятися логічністю і несподіваними ходами. У майбутньому ці блискучі задуми здатні забезпечити вам просування в кар᾿єрі і хороший дохід.

 

Стрілець

Сьогодні зорі рекомендують вам займатися лише тими справами, до яких у вас лежить душа. Рутинні обов’язки здатні викликати сьогодні у Стрільця таку нудьгу, що він ризикує вивихнути щелепу від позіхання. А ось якщо щось викликає живий інтерес, воно має принести не тільки масу приємних емоцій, але і відмінний результат.

 

Козоріг

Сьогодні Козоріг може проявити себе як чудовий друг або як небезпечний супротивник – тут вже кому як пощастить. День наділяє його проникливістю, умінням відчувати ситуацію і схоплювати все на льоту.

 

Водолій

Сьогодні вам протипоказана будь-яка активна діяльність – крім тієї, якою ви захочете зайнятися не для результату, а для душі.

 

Риби

Якщо є бажання, Риби сьогодні здатні багато чого добитися. Однак далеко не факт, що таке бажання у них виникне. Втім, щоб наситити яскравими подіями свій день, вам варто захопитися якоюсь справою або ідеєю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x